Меню сайту
Корисні посилання
Портал NZ.UA Міністерство освіти і науки України Департамент освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 29
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Квітень » 4 » педрада
10:20
педрада

        В час, коли слова Гімну України звучать як молитва, коли найщирішими є побажання — «Миру вам», коли настанова героям єдина — «Верніться живими», відбулося засідання педагогічної ради «Національно-патріотичне виховання як важлива складова формування та розвитку громадянських цінностей особистості».

        Події, що відбуваються в країні щодня, робить наших дітей їхніми безпосередніми учасниками. На їхніх очах твориться історія країни, а тому патріотичні почуття кожного вже не просто абстрактний заклик, а тверді переконання, які повинна мати кожна свідома молода людина. Ось чому тема патріотизму актуальна  для всіх  навчальних закладів.

        Заступник директора з виховної роботи Гадун Наталія Станіславівна у своєму виступі проаналізувала стан патріотичного виховання учнів у системі виховної роботи навчального закладу та окреслила перспективи роботи з даного напрямку.

         Досвідом роботи поділились:

  1. « Формування патріотизму та громадянських рис особистості на уроках історії» (Попович Сергій Іванович, вчитель історії та правознавства).
  2. «Інновації в патріотичному та громадянському вихованню молодших школярів» (Гречко Світлана Миколаївна, вчитель початкових класів, класний керівник 4 класу).
  3. «Роль учнівського самоврядування в становленні громадянина- патріота» ( Гордієнко Наталія Григорівна, педагог-організатор).

 

Педагогічний колектив глибоко переконаний, що в навчальному  закладі створені всі умови для формування громадянина - патріота України з високою національною свідомістю і підготовленого до життя. Ми здатні виховати таких громадян.

 

Переглядів: 549 | Додав: valentinaschew4uk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Запорожье
+4
°
C
Макс.:+4
Мин.:-2
Солнечно

Copyright MyCorp © 2024
uCoz